Lieve mensen,

Mijn naam is Amira Mahmoud, ik ben kankerpatiënten. Ik heb een agressieve borsttumor met uitzaaiingen in de botten, wervels en longen. Chemotherapie is omwille van een genetische afwijking niet mogelijk en radiotherapie kan niet door de vele uitzaaiingen. In principe ben ik dus uitbehandeld!

 

Ik weiger mij daarbij neer te leggen en wil blijven vechten voor genezing, ook voor mijn man en zes kinderen. Naast het volhouden van alle bestaande reguliere en complementaire behandelingen om mijn lichaam zo sterk mogelijk te maken en te houden, zijn er nog verschillende opties. Mijn hoop ligt voornamelijk bij een in Duitsland erkende en niet terugbetaalde individuele immuuntherapie die bij verschillende vergevorderde kankerpatiënten al verbluffende resultaten heeft gegeven.

 

Deze behandeling is net als alle andere behandelingen heel prijzig. Het gaat 50.000,- euro kostenen het ontbreekt mij aan de financiële middelen om er volledig te kunnen voor gaan. Angst en financiële onzekerheid bevorderen het genezingsproces natuurlijk ook niet. Daarom heb ik besloten om mijn trots opzij te schuiven en hulp te durven vragen:

 

  • Aan iedereen die zich aangesproken voelt
  • Aan iedereen die hulp wilt bieden
  • Aan iedereen die mij wilt steunen
  • Aan iedereen die zijn hart wilt laten spreken

 

HELP MEE MET HET DELEN!

 

DONEREN IS NIET MEER MOGELIJK

 

Moge Allaah het van eenieder accepteren.

Stichting HudaTV & Een Vrijgevige Oemmah


INGEZAMELD: €5.144,-

Laatste update: 14-01-2021 15:33

Ingezameld bedrag is overgemaakt aan de behandelende kliniek